Elke dag vers gemengd en gemalen
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
TeaClassix

TeaClassix Onderzetter zwart 14 cm

De onderzetters van TeaClassix zijn door hun authentieke Japanse stijl een prachtige toevoeging aan je servies. De onderzetters staan op drie poten met rubberen dopjes en is voor de rest compleet gemaakt van gietijzer. 

12,95 ­

Meer informatie

De onderzetters van TeaClassix zijn door hun authentieke Japanse stijl een prachtige toevoeging aan uw servies. De onderzetters passen bij de bijbehorende kopjes en theepot en zijn dus mooi als in een set en als enkel. Doordat de onderzetters staan op drie poten met rubberen dopjes blijven er geen beschadigingen achter op uw tafel. Hiernaast dient de rubberen onderkant van de poten ook als antislip waardoor de onderzetters goed grip hebben op de tafel. De onderzetters zijn volledig gemaakt van gietijzer wat betekent dat ze van goede kwaliteit zijn. De TeaClassix onderzetters zijn dus de perfecte onderzetters voor uw favoriete drankjes. 

Kleur: Zwart

Kenmerken

Materiaal Gietijzer
Categorie Accessoires
Soort accessoires Onderzetters
Merk Teaclassix

Klanten kochten ook

Fabrikant

TeaClassix

TeaClassix importeert en distribueert een uitgebreide collectie gietijzeren theepotten. Ook accessoires zoals kopjes, onderzetters, theewarmers en filters behoren tot het assortiment. 

De producten worden gemaakt bij een familiebedrijf dat hier al 3 generaties lang in gespecialiseerd is. Met hen onderhoudt TeaClassix goed persoonlijk contact zodat zij beschikken over de juiste informatie en de productie goed verloopt. 

Alle theepotten zijn vanbinnen geëmailleerd en voorzien van een roestvrij stalen filter. Kleine afwijkingen in kleur of vorm kunnen optreden, gezien de grote hoeveelheid handenarbeid die nodig is om deze producten te maken. Elke theepot is uniek, en bij naleving van de gebruiksvoorschriften, zal men er jarenlang plezier aan beleven.

Naar alle producten van TeaClassix.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product