Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Je eigen speciaalzaak

Proef de wereld, verrijk je smaak

Simon Lévelt is dé speciaalzaak voor biologische premium koffie & thee met ruim 40 winkels in Nederland en België. Sinds 1826 selecteert Simon Lévelt met passie de beste bonen en theeën, altijd met aandacht voor mens en natuur. Met maar liefst 25 verschillende bonen en 150 theeën vind je altijd de smaak die bij je past. Speciaal voor jou gebrand, gemalen en gemengd.

Premium biologische koffie en thee

Bij Simon Lévelt draait alles om koffie en thee, al bijna 200 jaar lang. We koesteren onze geschiedenis en de liefde voor koffie en thee geven we door; van generatie op generatie. Alles begint bij het geloof in eerlijke handel en biologische teelt. Al 6 generaties lang werken we met aandacht voor mens en natuur en hanteren we duurzame en biologische landbouwmethoden. Deze aandacht is essentieel voor het behoud van de rijkheid aan koffie- en theevariëteiten en smaken. Het resultaat? De lekkerste koffie en thee met alleen natuurlijke en eerlijke ingrediënten: dat smaakt beter en voelt beter. Zo zorgen we voor elkaar en voor de generaties na ons.

Speciaal door aandacht te schenken aan de mens

Mensen zijn voor ons de belangrijkste schakel in het ontwikkelen van de lekkerste koffie en thee. Dat begint met respect voor de ander. Door de ander te zien en te waarderen. Persoonlijke aandacht, verwachtingen overtreffen, inspiratie bieden en verhalen te vertellen. Zo ontstaan duurzame relaties. Met boeren, plukkers, franchisenemers en natuurlijk met onze klanten.

De lekkerste smaken

We zorgen voor koffie en thee van premium kwaliteit: het resultaat van bijna 200 jaar passie en vakmanschap. Wij zijn altijd op zoek naar de lekkerste smaken en kopen de beste ingrediënten direct in bij de boer. De mooiste kwaliteit bonen en theeën worden met aandacht geselecteerd en gekeurd. Dagelijks stellen we de mooiste melanges samen, creëren we het ultieme roosterprofiel en geven het beste zetadvies. We delen graag onze kennis en werken steeds weer aan het vergroten van ons vakmanschap. Van plantage tot lekkerste kop koffie en thee, artisanaal bereid sinds 1826.

Ontdek een wereld aan geuren, smaken en combinaties

Door stil te staan en met volle aandacht te zien, ruiken en proeven, ontdek je meer. We zijn nieuwsgierig naar de wereld van koffie en thee. Ontdekken betekent voor ons verrast worden en samen nieuwe belevingen opdoen. Onze ervaringen delen we met andere koffie- en theeliefhebbers. Mensen die – net als wij – van koffie en thee willen blijven genieten. Laat je inspireren door de verhalen achter de producten en ontdek een wereld aan geuren, smaken en combinaties.

Het merk Simon Lévelt

Simon Lévelt staat voor premium biologische koffie en thee. Wij nemen je graag mee op ontdekkingsreis in de wereld van de lekkerste koffie en thee. Simon Lévelt levert pure kwaliteit en zet iets bijzonders neer waar je echt van kan genieten. Al onze koffiebonen worden vers geroosterd in onze eigen branderij in Haarlem. In deze stad wordt ook onze thee vers gemelangeerd en verpakt. In onze keurkamer wordt al onze koffie en thee gezet, geproefd én gekeurd door koffie- en theespecialisten.

Onze klanten zijn levensgenieters en staan bewust in het leven. Ze hebben oog voor mensen, natuur, geluk en verdieping. Ze willen samen nieuwe ervaringen opdoen. Ontdekken in het hier en het nu. Ze hebben liefde voor pure en eerlijke ingrediënten. Ze verwennen zichzelf en anderen graag met mooie producten. Met een optimistische blik steunen ze producten en merken die zich inzetten voor een betere wereld. Aan die betere wereld dragen ze bewust bij. Ze zijn nieuwsgierig naar de echte verhalen achter het product. Transparant, eerlijk en met betekenis voor de wereld van vandaag en morgen. Levensgenieters zijn gericht op beleving en avontuur. Ze nemen het initiatief en creëren geluksmomenten met vrienden en familie. Ze willen met volle aandacht premium producten zien, ruiken en proeven.

Franchisenemer bij Simon Lévelt

De franchisenemer die bij onze klanten past is een optimistische en betrokken ‘vriend’.

Ondernemen met Simon Lévelt staat voor ontdekken en samen ondernemen, deskundigheid en vakmanschap, kansen creëren, betrokkenheid en persoonlijke aandacht, passie en enthousiasme.

  • Ontdekkend betekent voor ons: ondernemend, geïnteresseerd en nieuwsgierig. Verrijkend en creatief. Open voor trends en ontwikkelingen.
  • Deskundig betekent voor ons: vakmanschap en verstand van zaken. Goed geïnformeerd. Weten waar je over praat. Verstand van de lokale markt.
  • Kansen creëren betekent voor ons: denken in oplossingen. Zien waar kansen en mogelijkheden liggen.
  • Betrokken betekent voor ons: persoonlijk en betrouwbaar. Verantwoordelijk, eerlijk en behulpzaam.
  • Gepassioneerd betekent voor ons: beleving en enthousiasme. Dat wat je zin en lol geeft in je leven.

Contact

Simon Lévelt ziet nog vele kansen om verder te groeien en is daarom constant op zoek naar nieuwe franchisenemers. Onderschrijf je de kernwaarden van Simon Lévelt, ben je flexibel, stressbestendig, bezit je een ondernemende klantgerichte mentaliteit, ben je bereid om werkweken van minimaal 40 uur te maken en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Simon Lévelt besteedt veel tijd en zorg aan de werving en selectie van de juiste ondernemer en een goede locatie. Dit is essentieel voor het succes van een winkel.

Daarom maakt Simon Lévelt voor Nederland gebruik van de diensten van Franchise+: Franchise Recruitment en Marketing. Zij helpen ons in het werven en selecteren van de perfect match. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van Franchise+. Voor België kun je contact rechtstreeks opnemen met Simon Lévelt door een e-mail te versturen naar franchise@simonlevelt.nl.

 

Simon Lévelt is keurmerk lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV)

De NFV is de overkoepelende organisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van deze vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising.