Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Water koken met een waterkoker

Een waterkoker is onmisbaar in de keuken! Voor een heerlijk kopje thee zetten, maar ook voor koffie zetten. Als je slow coffee gaat zetten met een waterkoker, zou je jouw waterkoker zelfs een koffiemachine kunnen noemen. Waterkokers zijn er in verschillende soorten. Toch werkt een waterkoker in de basis precies hetzelfde. Steek de stekker in het stopcontact, vul de waterkoker met water en druk op de knop. In een paar minuten heb je gekookt water. Perfect voor jouw favoriete koffie of thee! 

Naast standaard waterkokers zijn er ook elektrische waterkokers specifiek voor het zetten van thee. Dit zijn waterkokers met tea infuser. Deze Sage waterkokers hebben een theemandje waar je jouw favoriete thee in kan doen. Als het water op temperatuur is, zakt het mandje in het gekookte water om de thee te laten trekken. Dat is nog niet alles. De temperatuur van deze waterkokers zijn ook aan te passen aan de theesoort. Zo laat je het water opwarmen tot 80°C voor groene thee of 100°C voor zwarte thee. Zo geniet jij van het perfecte kopje thee wanneer het jou uitkomt.

Waterkoker kopen bij Simon Lévelt

Waterkoker kopen doe je natuurlijk bij Simon Lévelt. Speciaal voor jou hebben wij de beste elektrische waterkokers op een rij gezet. Waterkokers in verschillende groottes, kleuren en mogelijkheden; bij ons vind je het allemaal. Voordat je een elektrische waterkoker gaat kopen, is het goed om te bedenken hoe je deze wil gaan gebruiken. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan staan onze specialisten online of in de speciaalzaak voor je klaar om je te adviseren en informeren. 

Heb je niet meer dan een of twee koppen thee tegelijk nodig? Dan is een kleine waterkoker met een inhoud van 1 liter wellicht genoeg. Houd jij ervan om te experimenteren met verschillende soorten thee en temperatuur? Ga dan voor een waterkoker met instelbare temperatuur of zelf een waterkoker met thee infuser. Zoals je ziet is er altijd wel een elektrische waterkoker die bij je past.