Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
Meer Filters

Leuke kerstpakketten koffie en thee

De kerst is het perfecte moment om je werknemer of collega te bedanken door hem of haar te verrassen met een leuk kerstpakket. Toch kan het elk jaar weer een uitdaging zijn om een origineel kerstpakket te vinden. Simon Lévelt helpt je graag in je zoektocht. Speciaal voor jou hebben wij een aantal smaakvolle en leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zitten vol met de mooiste en lekkerste producten van Simon Lévelt. Dat valt zeker in de smaak! 

De kerstpakketten hebben een feestelijk thema en zijn gevuld met onze seizoensproducten en onze bestsellers. De Christmas Blend thee, December Koffie en smaakvolle December Chocolade met aandacht en passie ingepakt.  Dit levert een smaakvol en premium kerstcadeau waar iedereen blij van wordt. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een verwarmend kopje thee of een goede espresso met wat lekkers erbij? Kijk vooral lekker rond en doe wat leuke kerstpakketten ideeën en inspiratie op. 

Kerstpakketten van Simon Lévelt

De mooie kerstpakketten van Simon Lévelt zijn gevuld met de premium biologische koffie en thee, zoals je van ons gewend bent. Kwalitatieve, mooie producten die zeker in de smaak zullen vallen. Voor elk budget en elke smaak is er een uniek kerstpakket samengesteld. Zo zijn er kerstpakketten met alleen koffie en thee, kerstpakketten met zowel koffie en thee of kerstpakketten met een leuk of lekker extraatje erbij. Je kan de kerstpakketten zo groot en uitgebreid of klein en eenvoudig maken als je zelf wilt. 

Zijn onze kant-en-klare kerstpakketten niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan helpen en adviseren onze specialisten je graag bij het samenstellen van een origineel kerstpakket naar jouw wens. Elke gelukkige ontvanger zal zich verheugen op een kerstpakket van Simon Lévelt. Bestel nu eenvoudig en snel jouw kerstpakket 2022 online.