Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Sage

Sage Tea Maker

Levertijd 1 - 7 dagen

Elke theesoort heeft zijn eigen temperatuur en infusieduur om de unieke smaken en aroma's tot hun recht te laten komen. Met één druk op de knop ziet u het mandje netjes in het water zakken. Stel de timer in en word wakker met uw favoriete kopje thee.

274,90 ­

Meer informatie

Als echte theeliefhebber weet je als geen ander dat elke theesoort zijn eigen temperatuur en infusieduur heeft. Door dit juist in te stellen, geniet je volop van de unieke smaken en aroma’s. Precies zoals de thee bedoelt is. De Sage Tea Maker zorgt ervoor dat je dit ook kunt realiseren.
De Sage Tea Maker heeft een inhoud van 1,5 liter en bestaat uit een glazen kan en een basis van geborsteld roestvrij staal. 
Het volledig geautomatiseerde theemandje wordt herhaaldelijk in het water van een ideale temperatuur gedompeld. Hierdoor bewegen de theeblaadjes zachtjes in het mandje, en dat zorgt voor een perfecte infusie en een volle smaak. 
De Sage Tea Maker heeft verschillende instellingen die je kunt aanpassen naar wens. Zo zijn er de vijf voorgeprogrammeerde 1-touch-functies en aanpasbare instellingen waarmee je de ideale infusiecondities instelt voor zwarte, groene en witte thee, kruidenthee en oolong. Verder stel je zelf in hoe intens de thee moet worden; licht, gemiddeld of sterk. 
Wakker worden wordt opeens ook een stuk leuker. Je kunt namelijk een timer instellen, zodat je goed de dag begint met je favoriete kopje thee. Het wordt ook automatisch warm gehouden, tot 60 minuten. 
Naast al deze speciale functies voor de theeliefhebber, maak je met de Sage Tea Maker ook ‘gewoon’ gekookt water dat je kunt gebruiken voor andere drankjes. 

 

Kenmerken

Afmetingen 15 x 26.2 x 27.9 cm
Fabrikant

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Bekijk nu het mooie aanbod bij Simon Lévelt. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
2,8
(2)
Sortering:

Perfect apparaat

Wat een heerlijk apparaat. En ziet er ook nog eens mooi uit! Ideaal! Echt alle thee-tjes smaken zoveel lekkerder met water op de juiste temperatuur en de juiste infusion tijd!
Wij zijn er super blij mee!

Waardeloos

Het apparaat STINKT tijdens het thee zetten - thee zelf gelijkt nergens op - wie hem wil hebben, mag hem komen halen (WETTEREN - B)...

Simon Lévelt 31-mei-2021

Wat jammer om te horen dat je teleurgesteld bent in de Sage Tea Maker. Zouden we je mogen vragen contact met ons op te nemen zodat we je ervaring Sage Tea Maker beter kunnen begrijpen en zodat we ons best kunnen doen om het goed te maken? 

Bekijk meer reviews