JURA E4 Piano Black (EA)

Geniet nu eenvoudig van het perfecte kopje koffie met de JURA E4 Piano Black (EA). Deze nieuwe volautomatische koffiemachine van JURA geeft de beste smaak zonder complexe handelingen. Dat is genieten!

799,00 ­

Levertijd 1 - 7 dagen

Actie:

Gratis koffieabonnement: 1 jaar lang gratis koffie bij aankoop van deze koffiemachine.

*1
1 jaar koffie bij een espressomachine - 12 x 250 gram

Gratis koffieabonnement: 1 jaar lang gratis koffie bij aankoop van dit toestel

Bij aankoop van jouw nieuwe koffietoestel laten we je graag kennismaken met onze wereld van koffie; van een single origin met een bloemige en fruitige smaak, tot een melange met een volle krachtige smaak... Elke Simon Lévelt koffie heeft een uniek karakter. Bij de aankoop van dit toestel kan je elke maand, in de Simon Lévelt winkel waar je dit toestel hebt opgehaald, een zakje koffie van 250 gram ophalen.

Voorwaarden

- Actie geldt op alle deelnemende koffietoestellen aangekocht van 21 mei 2022 tot en met 30 juni 2022.

- Bekijk hier alle koffietoestellen die meedoen aan de actie.

- Per winkel verschilt het toestelaanbod.

- Deze actie geldt voor het afhalen van 250 gram koffie per maand.

- Je abonnement is 1 jaar geldig na aankoop van het toestel. 

- Eventuele prijsveranderingen uitgesloten. 

- Het abonnement is niet inwisselbaar in de webwinkel, maar kan alleen in onze fysieke winkels worden opgehaald.

*1 Aanbod geldig tot 30-06-2022

Meer informatie

Met de JURA E4 Piano Black geniet je van de beste smaak zonder complexe handelingen. Om het hoogste genot te bereiken is slechts één enkele druk op de toets nodig. Dat is mogelijk dankzij voorkeuzefuncties voor persoonlijke aromavoorkeuren. Eenvoudiger kan niet.

De JURA E4 Piano Black is uitgerust met een professionele Aroma-molen gecombineerd met de zetgroep van de achtste generatie. Dit samen met het 3D-bereidingsproces zorgt voor hoge kwaliteit van het maalgoed gedurende de gehele levensduur en meer aroma. Zo komt er steeds koffie puur natuur in het kopje. 

Dubbele espresso's worden door de JURA E4 Piano Black in twee cycli bereid. Dat zorgt voor het beste aroma, omdat voor beide kopjes het volledige spectrum van de variabele zetgroep wordt gebruikt.

Niet alleen zet je met één druk op de knop de lekkerste espresso. Ook heb je in een oogwenk een glas heet water. De heetwaterbereiding kan via een draaischakelaar worden gestart en binnen de kortste keren stroomt tot 300 ml heet water in het kopje.

De JURA E4 Piano Black heeft het karakteristieke design van de JURA-volautomaten. Kenmerkend zijn de strakke vlakken en duidelijke contouren. Het vereenvoudigde design met zeer nauwkeurige afwerking onderstreept de premiumkwaliteit van de volautomaat nog eens extra.

Merk Jura
Afmetingen 28 cm breedte x 34,6 cm hoogte x 44,4 cm diepte
MelkReservoir Zonder melkreservoir

JURA

JURA koffiemachines

Met een JURA koffiemachine haal jij een professionele barista in huis. Simon Lévelt heeft een mooie selectie aan volautomatische espressomachines en toebehoren voor jou klaargezet. Zo geniet jij thuis keer op keer weer van je favoriete koffie.  

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enige merk ter wereld spitst het Zwitserse bedrijf zich volledig toe op premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten. Het heeft zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design. Makkelijk in het onderhoud en lekkere koffie, met een JURA volautomaat gaat het genieten beginnen. 

Naar de merkpagina van JURA.

Reviews
23-apr.-2022

Nieuwe koffiemachine

Vandaag een nieuwe jura E4 aangeschaft prima geholpen en duidelijke uitleg over de machine
Verder ook nog prima uitleg over de soorten koffie

4-dec.-2021

Verrijkte espresso met Jura E4.

Een espresso apparaat voor een langere diepere koffiesmaak. Zeer eenvoudig te bedienen. Klasse!

Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.