Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen in de webwinkel

Zakelijke klanten zijn natuurlijk van harte welkom in onze webwinkel. Omdat de webwinkel bedoeld is voor consumenten, kunnen we alleen niet de services bieden die een bedrijf graag ziet zoals betalen op rekening en prijsafspraken. Daarvoor verwijzen wij u naar een van onze winkels.

Simon Lévelt ook op het werk en in de horeca

In het bedrijfsleven en in de horeca draait alles om klanttevredenheid. Een schijnbaar eenvoudig kopje koffie of thee draagt daaraan bij. Simon Lévelt, de koffie- en theespecialist sinds 1826, heeft een assortiment speciaal voor bedrijven, instellingen en horeca. We delen graag onze kennis en ervaring met u.

Voor meer informatie over Simon Lévelt in uw bedrijf kunt u contact opnemen met: sales@simonlevelt.com

Kerstpakketten

Verras je werknemer of collega deze kerst met een smaakvol kerstpakket van Simon Lévelt. Deze pakketten zijn gevuld met premium biologische koffie en thee en andere producten, zoals je van ons gewend bent. Kwalitatieve, mooie producten die zeker in de smaak zullen vallen. Voor elk budget en elke smaak is er een uniek kerstpakket samengesteld. Je kan de kerstpakketten zo groot en uitgebreid of klein en eenvoudig maken als je zelf wilt. Bekijk onze kerstpakketten en laat je inspireren. Zijn onze kant-en-klare kerstpakketten niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan helpen en adviseren onze specialisten je graag bij het samenstellen van een origineel kerstpakket naar jouw wens. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met de klantenservice van Simon Lévelt via webwinkel@simonlevelt.com. Uitlevering van de kerstpakketten gebeurt in overleg.

Naar de kerstpakketten van Simon Lévelt