Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

TeaClassix dienblad donker

Serveer je koffie en thee op dit mooie dienblad van TeaClassix, uitgevoerd in donker gelakt hout. Past door zijn neutrale design in elk interieur en bij elk servies!

12,95 ­

Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Meer informatie

Serveer je koffie en thee op dit mooie dienblad van TeaClassix, uitgevoerd in donker gelakt hout. Past door zijn neutrale design in elk interieur en bij elk servies!

TeaClassix

TeaClassix importeert en distribueert een uitgebreide collectie gietijzeren theepotten. Ook accessoires zoals kopjes, onderzetters, theewarmers en filters behoren tot het assortiment. 

De producten worden gemaakt bij een familiebedrijf dat hier al 3 generaties lang in gespecialiseerd is. Met hen onderhoudt TeaClassix goed persoonlijk contact zodat zij beschikken over de juiste informatie en de productie goed verloopt. 

Alle theepotten zijn vanbinnen geëmailleerd en voorzien van een roestvrij stalen filter. Kleine afwijkingen in kleur of vorm kunnen optreden, gezien de grote hoeveelheid handenarbeid die nodig is om deze producten te maken. Elke theepot is uniek, en bij naleving van de gebruiksvoorschriften, zal men er jarenlang plezier aan beleven.

Naar alle producten van TeaClassix.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.