Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Sage

Sage Duo-Temp Pro

Levertijd 1 - 7 dagen

Thuis koffie drinken die smaakt zoals bij je favoriete koffiezaak? Dat kan, met de Sage Duo-Temp Pro. Door gelijkmatige extractie met pre-infusie bij lage druk bereik je voor jouw espresso of cappuccino precies de juiste balans tussen zoet, zuur en bitter.

454,90 ­

Meer informatie

Wil je graag zelf invloed uitoefenen op de smaak van je koffie, in plaats van alleen een knop in te drukken? Dan is de Sage Duo-Temp Pro een prima instapmodel om je eigen barista-skills te ontdekken. Je maalt zelf de bonen, doet de gemalen koffie in de Portafilter en stampt hem aan met de tamper. Daarna klik je de filter in de machine, en die gaat aan de slag met het zetten van je koffie. Daarbij maakt hij gebruik van pre-infusie bij lage druk, voor een evenwichtige aroma-extractie. Zo zorg je dat alle smaken goed tot hun recht komen. Melk opschuimen doe je daarna eenvoudig met het stoompijpje in de bijgeleverde melkkan. Het pijpje geeft genoeg stoom voor een zijdezacht microschuim, dat perfect is voor het creëren van mooie latte art en dat de smaak van je koffie bevordert. Je weet precies wanneer het tijd is om je Duo-Temp Pro te reinigen of de opvangbak te legen, want daar geeft de machine je waarschuwingen voor. Het dagelijks onderhoud zelf is een fluitje van een cent. Het verwarminssysteem reinigt zichzelf automatisch na het stomen, waardoor de temperatuur ook bij de volgende extractie weer precies goed is.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Kenmerken

Categorie Machines
Druk 15 bar
Soort machine Halfautomatische espressomachines
Merk Sage
Materiaal Roestvrijstaal
Melk opschuimen Stoompijpje
Afmetingen 26 x 30 x 33 cm (BxHxD)

Klanten kochten ook

Fabrikant

Sage

Sage espressomachines

Vind je de koffie die je bij een koffiebar krijgt vaak lekkerder dan de koffie die je thuis zelf zet? Dan ben je toe aan een halfautomaat espressomachine van Sage. Bekijk nu het mooie aanbod bij Simon Lévelt. Koffiezetten met zo’n koffiemachine is iets meer werk dan met een volautomaat, maar Sage heeft de moeilijkste aspecten van het proces voor je geautomatiseerd. Daardoor maak je met gemak een lekkere koffiespecialiteit van koffiebarkwaliteit, maar dan gewoon thuis in je eigen keuken! 

Het assortiment van Simon Lévelt bevat diverse Sage koffiemachines voor een heerlijke koffie en espresso.. De espressomachines en andere keukenapparaten die Sage maakt, zijn allemaal ontworpen om jouw leven zo makkelijk mogelijk te maken. Veel functies zijn geautomatiseerd, zodat je alleen maar op een knop hoeft te drukken om ze uit te voeren en een perfect resultaat te bereiken. Maar er blijft ook genoeg over wat je zelf naar eigen smaak in kunt stellen, zodat je toch een persoonlijke touch aan je dranken en gerechten kunt geven en het gevoel hebt dat je ze zelf hebt gecreëerd.

Bekijk alle Sage koffiemachines.

Reviews
4,5
(1)
Sortering:

Duurder hoef je het niet te maken

Natuurlijk kun je ook vijf keer zoveel uitgeven voor je espresso machine. Maar voor de kwaliteit van de koffie die eruit komt hoef je dat niet te doen. Dit is een hele fijne goeie simpele no nonsense machine. Ik heb 'm nu ruim een half jaar in gebruik en ben echt heel blij ermee. Doet wat -ie moet doen, ziet er (mijns inziens) best aardig uit ook nog en zo houd je geld over voor allerlei andere leuke mooie dingen.

Bekijk meer reviews