Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Rubytec

Rubytec Robusta Koffiemolen

De Rubytec Robusta Koffiemolen is de perfecte koffiemolen om thuis te gebruiken of mee te nemen op vakantie, naar de camping of een picknick. Klein en licht van gewicht, met drie verschillende maalstanden.

37,99 ­

Meer informatie

De Rubytec Robusta Koffiemolen is de perfecte koffiemolen om thuis te gebruiken of mee te nemen op vakantie, naar de camping of een picknick. Het is een handige koffiemolen om verse koffie te malen zonder het gebruik van stroom. 

De Robusta Koffiemolen is klein, licht van gewicht en maalt je koffie in ongeveer 10 seconden. De molen heeft 3 verschillende maalstanden voor een wat fijnere tot grovere maling. In deze compacte koffiemolen gaat ongeveer 15 gram aan koffiebonen en dat past precies in een Rubytech Bigshot thermosbeker.

Kenmerken

Materiaal Kunststof
Categorie Accessoires
Soort accessoires Koffiemolen
Merk Rubytec

Klanten kochten ook

Fabrikant

Rubytec

Rubytec® is een Nederlands merk dat sinds 1996 duurzame en hoogwaardige producten ontwikkeld voor dagelijks gemak en onderweg. Koffie en thee is voor velen een ultiem genietmoment; thuis, op het werk, onderweg of om even energie op te doen. Met hoogwaardige producten maakt Rubytec het zetten, drinkgemak en meenemen van dranken om later van te genieten slimmer, makkelijker en comfortabeler. De bewuste keuze in materialen en het degelijke ontwerp garanderen jarenlang ergonomisch gebruik en voorkomt wegwerpbekers.

Onze liefde voor hoogwaardige materialen en kwaliteit uit zich ook in koffie en thee. Mooie Gesha koffie opschenken, een flat white van latte hartjes voorzien of een heerlijke Pu’er thee brouwen; vanuit deze passie hebben we de Rubytec Hotshot, Bigshot, Drip en Robusta ontwikkeld.

Naar alle producten van Rubytec.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product