Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

The Golden Royal

Zin in een touch of alcohol? Thee doet het ook verrassend goed in een cocktail!
  • Makkelijk
  • 40 minuten voorbereiding
  • 10 minuten bereiding

Ingredienten

  • 1 el Simon Lévelt finest Oolong
  • 1 el Bruine amandelen
  • 1 el Ahornsiroop
  • 200 ml Amaretto (of alcoholvrije amandelsiroop)
  • 1 fles Gekoelde Prosecco (Crémant/Champagne of alcoholvrije bubbels)

Dit recept is gebaseerd op 4-8 personen.

Stap 1: Zet 600 ml sterke Finest Oolong thee en laat afkoelen. Zet de thee vervolgens in de koelkast.

Stap 2: Verhit een koekenpan en rooster de amandelen op middelhoog vuur in ca. 3 min. krokant. Haal de pan van het vuur en voeg de ahornsiroop toe. Schep om en laat afkoelen op een bord.

Stap 3: Vul champagneflûtes met 50 ml thee, 25 ml Amaretto en vul aan met Prosecco. Garneer evt. met een prikker op het glas met een amandel.