Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Quickmill

Quick Mill Koffiemolen 060

Levertijd 1 - 7 dagen

Met de duidelijke maalstanden van deze koffiemolen, verstel jij deze gemakkelijk naar wens. Met instelbare timerfunctie.

499,00 ­

Meer informatie

Deze Quick Mill 060 ‘grinding on demand’ koffiemolen is voorzien van een instelbare timerfunctie. Druk de filterdrager tegen de schakelaar om de molen te starten, en vervolgens stopt hij zodra de ingestelde hoeveelheid koffie is bereikt. Handig is de keuzeschakelaar ‘manual’ of ‘automatisch’. Het klepje voor de koffie-uitloop sluit de koffie-uitloop weer goed af en voorkomt dat er na het malen nog koffiemaalsel uitvalt. De molen werkt met duidelijke maalstanden en het verstellen gaat daarom in een handomdraai. De fraaie stolp is gemaakt van glas.

Kenmerken

Energieverbruik 130 Watt
Fabrikant

Quickmill

Quick Mill koffiemachines

Quick Mill 'create per durare nel temp' oftewel 'gemaakt om lang mee te gaan'. Deze slogan past perfect bij de koffiemachines en koffiemolens van Quick Mill. Geen designproducten, poespas en gadgets, maar solide, betrouwbare en serieuze machines voor dagelijks gebruik. Deze producten gaan lang mee, héél erg lang weten we inmiddels.

In 1945 direct na de Tweede Wereldoorlog startte de Italiaan Ing. Perugia startte met de productie van molentjes voor Parmezaanse kaas, gehakt en natuurlijk koffiebonen. Quick Mill Italia was geboren. In 70 jaar tijd is er veel veranderd, zowel de techniek als de vormgeving van de espressomachines. Toch is de kwaliteit altijd hetzelfd gebleven. Vandaag de dag worden de machines van Quick Mill nog steeds volledig in eigen huis in Italië ontwikkeld en geproduceerd, van duurzame materialen als koper, brons, roestvrijstaal. Dit zorgt voor espressomachines en koffiemolens van hoogwaardige kwaliteit voor professioneel- en thuisgebruik.

Naar alle producten van Quick Mill.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product