Elke dag vers gemengd en gemalen
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Original Beans

Original Beans Esmeraldas 42% melkchocolade

Tijdelijk niet online op voorraad

Deze zijdezachte melkchocolade is biologisch, maar vooral heel erg lekker. Je proeft naast cacao ook tonen van karamel en hazelnoot met Fleur de Sel. Heerlijk bij een kop verse koffie of thee!

4,95 ­

Meer informatie

Original Beans chocoladerepen worden gemaakt van exclusieve, in veel gevallen zeldzame, cacaobonen. Voor elke chocoladereep die Original Beans verkoopt, plant het bedrijf een cacaoboom terug. Op die manier zorgt Original Beans ervoor dat deze cacaobonen ook voor toekomstige generaties behouden blijven.

Kenmerken

Categorie Zoetwaren
Merk Original Beans

Klanten kochten ook

Fabrikant

Original Beans

Original Beans wordt al zeven generaties lang vertegenwoordigd door een familie van erkende natuuronderzoekers en natuurbeschermers die de term 'duurzaamheid' hebben bedacht. Al sinds 1795 zij zijn bezig met het behouden van de natuur, zodat de toekomstige generaties haar kunnen ervaren zoals wij dat nu doen. Philipp, de huidige eigenaar, gaf zijn baan bij de Verenigde Naties in New York op om Original Beans te laten groeien als een toonaangevend merk voor een wereld waarin we regenereren wat we consumeren.

Reviews
3,0
(1)
Sortering:

Niet vegan...

"Deze zijdezachte melkchocolade is biologisch én vegan, maar vooral heel erg lekker."
Deze chocolade is dus NIET vegan want er zit volle melkpoeder in, maar inderdaad wel een lekkere chocolade.

Simon Lévelt 10-mei-2021

Bedankt voor het aangeven en onze excuses voor de verwarring. We hebben de omschrijving nu aangepast. Mooi om te horen dat het goed heeft gesmaakt! 

Bekijk meer reviews