Koffiemolen Sette 270 - Baratza

Baratza is 8 jaar lang bezig geweest met het ontwikkelen van de nieuwe Sette 270. Dit resulteerde in een aantal nieuwe technologieën zoals een uitgifte van 3,5 tot maximaal 5,5 gram per seconde! De koffiemolen is tot op 0,1 seconden precies te programmeren, wat het mogelijk maakt om tot 270 maalgraden te gebruiken. Een prachtig design maakt dit model compleet!

399,00 ­

Levertijd 1 - 7 dagen

Meer informatie

Baratza is 8 jaar lang bezig geweest met het ontwikkelen van de nieuwe Sette 270. Dit resulteerde in een aantal nieuwe technologieën zoals een uitgifte van 3,5 tot maximaal 5,5 gram per seconde! De koffiemolen is tot op 0,1 seconden precies te programmeren, wat het mogelijk maakt om tot 270 maalgraden te gebruiken. Een prachtig design maakt dit model compleet! De Sette 270 heeft een bonencontainer van 400 gram, een krachtige gelijkstroom motor en 40mm conische maalschijven.

Merk Baratza
Materiaal RVS
Afmetingen 38 x 13 x 24 (H x B x D)
Energieverbruik 280 watt

Baratza

Baratza (bah-’rah-tsa) verwijst (uit het Arabisch en Swahili) naar een plek waar locals samenkomen om koffie te drinken.

Sinds de oprichting in 1999 staat Baratza voor hoge kwaliteit, state-of-the-art koffiemolens voor mensen die graag bezig zijn met het maken van het beste kopje koffie. Onder leiding van Kyle Anderson en Kyra Kennedy werd Baratza snel bekend als een merk dat staat voor innovatie, kwaliteit en consistentie.

Naar alle producten van Baratza.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.