Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Rommelsbacher

Koffiemolen EKM500 - Rommelsbacher

Levertijd 1 - 7 dagen

Tussen de 39 maalstanden op deze koffiemolen zit altijd de juiste voor jouw zetmethode. En je kunt er heel precies de juiste hoeveelheid koffiebonen direct mee in de filterdrager malen.

199,00 ­

Meer informatie

De stijlvolle Rommelsbacher koffiemolen EKM500 heeft een RVS conisch maalwerk. Je kunt met de geïntegreerde precisieweegschaal tot 100 gram gewichtsgestuurd malen, maar ook portie-gestuurd malen is mogelijk, tot 12 porties koffiebonen. Met de timerfunctie kun je daarnaast tijdgestuurd malen. Rechtstreeks in je filterdrager malen is geen probleem, maar de koffiemolen komt inclusief een opvangcontainer voor 200 gram gemalen koffie!

Kenmerken

Fabrikant

Rommelsbacher

Er is veel gebeurd sinds de oprichting van het bedrijf Rommelsbacher in 1928 door Dipl. Ing. Gustav Rommelsbacher. Begonnen als producent van kookplatenmerk ‘Robusta’ is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot fabrikant van het huidige programma van kleine elektrische apparaten voor keuken en huishouden. Ondertussen wordt het familiebedrijf beheerd door de derde generatie. In de loop der jaren werd het programma uitgebreid met diverse productgroepen. Rommelsbacher houdt de internationale trends en huidige hoogtepunten goed in de gaten.

Naar alle producten van Rommelsbacher.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product