Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Nivona

Koffiemolen CafeGrano - Nivona

Levertijd 1 - 7 dagen

De CafeGrano is gemakkelijk in te stellen naar wens. De fijnheid en de hoeveelheid stel je in precies zoals jij het wil.

129,00 ­

Meer informatie

De CafeGrano van Nivona heeft een conisch maalwerk en is geheel in te stellen naar eigen wens. Zowel de fijnheid als de hoeveelheid koffie zijn traploos instelbaar. Het afneembare bonenreservoir is makkelijk schoon te houden en geschikt voor 200 gram koffie.

Kenmerken

Fabrikant

Nivona

Nivona koffiemachines

Kwaliteit en design uit Zwitserland en idee en technische kennis uit Duitsland, samengebracht in één koffiemachine. Dit levert hoogwaardige koffiemachines met een elegant design en een heerlijk aroma op. Nivona staat voor koffiegenot van de beste kwaliteit. Daarom werken ze bij Nivona samen met koffie-experts van over de hele wereld om feedback te verzamelen en zichzelf keer op keer te blijven verbeteren. De machines moeten zo eenvoudig mogelijk de beste koffie maken. Niet alleen eenvoudig in het bereiden van je favoriete koffiespecialiteit, maar ook in het reinigen en onderhoud. Nivona koffiemachines zijn eerste klas kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Naar alle producten van Nivona.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product