Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Joe Frex

Joe Frex opschuimkan rood 350ml

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

De goede vormgeving van de Joe Frex opschuimkan zorgt voor een gelijkmatige opbouw van het melkschuim. Het ontwerp van de tuit maakt uitschenken gemakkelijk en maakt deze ook opschuimkan tevens geschikt voor Latte Art.

23,95 ­

Meer informatie

De goede vormgeving van de Joe Frex opschuimkan zorgt voor een gelijkmatige opbouw van het melkschuim. Het ontwerp van de tuit maakt uitschenken gemakkelijk en maakt deze ook opschuimkan tevens geschikt voor Latte Art. De kan is voorzien van een rode Teflon poedercoating voor een stoer effect.

Kenmerken

Fabrikant

Joe Frex

Joe Frex

Voor hoogwaardige barista tools ben je bij Joe Frex aan het juiste adres. Zij hebben alles om jezelf te ontpoppen tot een ware barista en het maximale uit je koffiemachine te halen. Bekijk het volledige aanbod bij Simon Lévelt. Van tampers, tamping stations, melkkannen, uitklopbakken en schoonmaakartikelen; Joe Frex heeft het allemaal. Sinds 1996 zetten zij zich in om barista tools & accessoires van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Continue blijven ze hun producten ontwikkelen en innoveren om het zetten van koffie thuis te vereenvoudigen. Kwaliteit net zoals bij je favoriete koffiebar, maar dan thuis.

Naar alle producten van Joe Frex.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product