Elke dag vers gemengd en gemalen
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Soklet

Soklet Chocoladereep Mint & Nibs 60%

Tijdelijk niet online op voorraad

Pure chocolade vol smaak. De verfrissende munt smaak gecombineerd met geroosterde cacao nibs zorgen voor een smaakontploffing.

5,75 ­

Meer informatie

Soklet chocolade is van Indiase origine. De beste cacaobonen van de Soklet plantage worden geselecteerd en met zorg getransformeerd tot pure, fijne chocolade met een luxe mondgevoel. Zo ook voor deze 60% pure chocolade. Geniet van de verfrissende smaak van munt gecombineerd met crunchy, geroosterde cacao nibs. 

Kenmerken

Categorie Zoetwaren
Merk Soklet

Klanten kochten ook

Fabrikant

Soklet

In Tamil Nadu, het zuidoosten van India, bevindt zich de Regal-plantage van de twee zwagers Karthikeyan Palasisamy en Harish Manoj Kumar en hun echtgenoten. De familie Kumar teelt sedert 2005 cacao. Ze begonnen in 2015 met het maken van chocola van de eigen bonen. Soklet is het chocolademerk van Regal, de eerste en enige tree-to-bar chocolade van India. De plantage ligt aan de voet van de Anamalai heuvels, nabij het Indira Ghandi-natuurreservaat. Een prachtig idyllisch gebied en men past de principes van permacultuur toe.

In 2017 kregen zij niet voor niets de Cocoa of Excellence Award, uitgereikt door o.a. Biodiversity International. Dat is iets heel bijzonders!

Naar alle producten van Soklet.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product