Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Dit najaar nemen we je mee op ontdekkingstocht door Indonesië. Het land staat vooral bekend om zijn volle, zwarte theeën en kruidige koffies, maar er is zoveel meer te ontdekken. Maak kennis met de smaakvariëteiten uit dit omvangrijke land die je precies geven wat jij zoekt in het herfstseizoen.
Het aroma, de geur en smaak van koffie wordt bepaald door het roosterprofiel van de koffiebonen. Het moment waarop gestopt wordt met roosteren, bepaalt of de koffie een light, medium of dark roast is. Ontdek welke van deze drie roosterprofielen het beste bij jouw smaak past.
De espressopot is een veelgekozen zetmethode tijdens de zomer. Niet zo gek, het espressopotje leent zich namelijk uitstekend om mee te nemen op vakantie. Zo geniet jij overal van jouw favoriete koffie.
Op onze route naar een 100% biologisch assortiment, wordt de receptuur van een groot deel van onze versierde, fruit- en kruidentheeën dit jaar aangepast. De wijzigingen komen voort uit een aanpassing in de Europese wetgeving.
De komende dagen loopt het kwik op en laat de zon zich eindelijk zien. Speciaal voor het warme weer hebben wij 5 heerlijke ijstheerecepten geselecteerd.
Gyokuro is één van de hoogste kwaliteiten groene thee die Japan te bieden heeft. Ontdek meer over het ontstaan, de productie en de smaak van gyokuro.
Ben jij fan van de echte Italiaanse smaak? Die vind je in onze Pietro en Vito, beide koffies die geïnspireerd zijn op de Italiaanse stijl. Al nippend aan de Vito of de Pietro waan je je even op een Zuid-Italiaans terras.

Sencha thee is de meest populaire groene thee van Japan en komt van origine ook uit het ‘land van de rijzende zon’. In dit blog lees je alles over het ambacht dat schuilgaat achter deze smakelijke groene thee.
Ken jij onze huismelanges al? Met onze Van het Huis selectie haal je voor een scherpe prijs een mooie kwaliteit biologische koffie in huis. Ontdek meer over de verschillende smaken.
Het gebruik van koffiecapsules en recycling gaan hand in hand. Hoe kun je de aluminium koffiecups na gebruik een tweede leven geven? Ontdek alles over ons recycleprogramma.
Ook met je capsule-apparaat geniet je nu van de mooiste koffiesoorten met onze koffiecups. Zoals je van ons gewend bent, zijn we ook voor deze zetmethode weer op zoek gegaan naar de beste premium biologische koffiebonen. Wij vonden deze in Colombia, Uganda en Peru.
Kom meer te weten over de projecten achter onze producten: Project Waterfall en Mission Indisposable.

In Mexico hebben verschillende koffieplantages, waaronder Finca el Flamingo, zich aangesloten bij de ‘Community of Jaltenango’. Samen zijn de plantages weerbaarder tegen rampen zoals koffieroest. Kom meer te weten over het ontstaan van de community en deze veelzijdige koffie.
Behoort onze Huismelange, Amsterdamse Brand, Milano, Roma of Palermo tot jouw favoriete koffie? Lees dan snel verder.
Nieuwe inspiratie nodig? Ontdek onze baktips voor tijdens deze voorjaarsvakantie. Een klassiek koekjesrecept of een bananenbrood met een gezonde invalshoek, waar ga jij mee aan de slag?
Wat we nu nog niet kunnen oplossen, daar compenseren we voor. Waar besparen we nu op en hoe kunnen we dit nog optimaliseren? Lees verder over onze stappen richting 100% CO2-neutrale productie.
Alles begint bij het geloof in eerlijke handel en biologische teelt. Al 6 generaties lang werken we met aandacht voor mens en natuur. In deze blog praten we je graag bij over transparantie en eerlijke prijzen in de hele keten: van koffieboer tot -brander.
2 van 10