Almond Chino
Ingrediënten voor 1 kop
1 espresso Barista
10 ml Monin Almond
90 ml (plantaardige) melk
Aan de slag
Stoom 90 ml melk in een pitcher of gebruik een melkopschuimer. Schenk 10 ml Monin Almond in het koffiekopje. Voeg espresso en daarna de opgeschuimde melk toe.
Almond Latte
Ingrediënten voor 1 kop
1 espresso Lintong Raja Batak
120 ml (plantaardige) melk
20 ml Monin Almond
Slagroom
Amandelschaafsel
Macaron
Aan de slag
Stoom 120 ml melk in de pitcher of gebruik een melkopschuimer. Schenk 20 ml Monin Almond in het glas. Voeg de opgeschuimde melk toe en daarna de espresso. Versier met (plantaardige) slagroom en garneer met amandelschaafsel en een macaron.
Gingerbread Latte
Ingrediënten voor 1 kop
1 espresso Colombian Emerald (capsule)
20 ml Monin Gingerbread
120 ml (plantaardige) melk
Aan de slag
Stoom 120 ml melk in de pitcher of gebruik een melkopschuimer. Schenk de Monin Gingerbread in het glas. Voeg hier de opgeschuimde melk aan toe. Maak een espresso met de Colombian Emerald capsule, voeg deze toe en geniet van jouw Gingerbread Latte.