Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Aerolatte Matcha klopper

Deze electrische matcha klopper van Aerolatte is gemaakt van nylon en is perfect voor het maken van de lekkerste matchathee en of een perfecte matcha latte.

24,95 ­

Voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.

Klanten kochten ook

Meer informatie

Deze klopper is de is perfect voor het maken van de beste en lekkerste matchathee en of een perfecte matcha latte. De Aerolatte matcha klopper is een electrische klopper die werkt op batterijen met een speciaal afgestemde motor voor het bereiden van matcha. De klopper is compleet gemaakt van nylon om metaalcontact met de matcha te voorkomen. Naast matcha kan de Aerolatte klopper ook gebruikt worden voor het mixen van andere poederdranken.

Aeropress

Met de Aeropress zet je letterlijk koffie in een handomdraai. Of zou je koffie kunnen zetten in een handomdraai als je weet hoe hij werkt.

De Aeropress kun je op twee manieren gebruiken. De traditionele methode en de inverted methode. Volgens barista’s creëren de verschillende manieren een eigen smaakpatroon. De traditionele methode haalt de fijne nuances in de koffie naar voren, terwijl met de inverted methode zoete koffies beter tot hun recht komen.

Naar alle producten van Aeropress.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.